Onze Diensten

Wij van Staba Technische Digitalisering zijn u graag van dienst.

Hieronder vindt u de standaard diensten die wij aanbieden. Wij werken onze opdrachten projectmatig uit waarbij na elke stap terugkoppeling gegeven wordt om tot het door u gewenste eindproduct te komen.

Voor meer informatie, kunt u op de onderstaande diensten klikken. Staat uw gewenste dienst er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met digitaliseren.

2D tekeningen

Een bovenaanzicht van een ruimte of gebied waarin de belangrijke maten aangegeven worden. De uitvoering van de tekening kan volledig aangepast worden aan uw wensen. Ons tekenkader bied ruimte voor extra informatie of een legenda ter verduidelijking van de tekening.   
Tekeningen die voldoen aan specifieke technische eisen. Maten, toleranties, ruwheden, passingen, alle informatie op de tekening. Voor het fabriceren van onderdelen of een samenstelling van uw complete product.
Uw idee digitaal. Wij tekenen een door u aangeleverde tekening uit in AutoCAD. Er zijn geen restricties voor het aan te leveren format; op papier, in paint, als pdf, alles kan.
Ook voor het digitaliseren van uw papieren archief.
Tekeningen van technische installaties ten behoeve van bijvoorbeeld raffinage of elektrische distributie netwerken. Enkele voorbeelden hiervan zijn P&ID’s, PFD’S en Single line diagrams.
Aanpassen van uw digitale tekeningen. Wij nemen, mits wenselijk, de style van uw huidige tekeningen over en zorgen voor nieuwe versies van de tekeningen inclusief al uw aanpassingen.
Het opstellen van tekeningen aan de hand van een product, onderdeel of eerder gemaakte tekeningen. Handig om bijvoorbeeld prototypes uit te tekenen.

Neven diensten

Met behulp van nauwkeurige meetapparatuur het opmeten van ruimtes en/of afstanden. Dit kan bijvoorbeeld ten behoeve van een meetrapport, tekening of plattegrond.
Tekeningen die worden weggeschreven in een specifiek bestandsformat zodat deze ingelezen kunnen worden door een CNC bewerkingsmachine. Ideaal om direct te kunnen produceren.